Tanja Skaza

direktorica in solastnica podjetja Plastika Skaza, prenašalka izkušenj, znanj in motivatorka

Tanja-Skaza-image-01

Tanja Skaza je uspešna managerka, odlična podjetnica, široko vpeta v slovensko gospodarsko okolje. Je prava novodobna »influencerka«, o čemer sama ne govori. Dovolj so njeni rezultati. Je podjetnica nove generacije ekonomistov, ki podjetje Skaza oblikuje v eno prvih novodobnih podjetij v Sloveniji in regiji.
S skoraj 20-letnimi vodstvenimi izkušnjami, z izjemno žensko energijo, z ambicioznimi cilji, s spoštovanjem do ljudi in medsebojnih odnosov vodi svojo ekipo z zgledom in navdihom.

Prisega na trajnostno naravnanost, inovativnost, estetiko in sodoben dizajn.

Je mnenja, da uspešna podjetja ustvarjajo odlični timi in ne vrhunski posamezniki.

Tanja podira pregrade in stereotipe med moškim in ženskim vodenjem ali poklici. Pravi, da je uspešna zato, ker svoj posel opravlja dobro, ne zato, ker je ženska. Znala je uravnotežiti razvoj poslovne kariere z vlogo matere in soproge. Te izkušnje prenaša na mlajše generacije managerk in podjetnic ter vse, ki želijo po tej poti. Je najglasnejša zagovornica žensk v poslovnem svetu, saj si morajo ženske v poslu še vedno izboriti pozornost v moški družbi. Zato med nujne podjetniške vrednote vključuje spoštovanje, poštenost, odgovornost in znanje.

Verjame, da se nam bo odgovorno sobivanje z naravo obrestovalo na osebnem in na poslovnem področju.

Vse kar dela, opravlja srčno, predano, s strastjo in z veseljem. Družina jo podpira pri gradnji kariere, skupaj so našli življenjski stil, da to podporo lahko vrača nazaj z enako predanostjo. Med svoje osebne vrednote uvršča resnicoljubnost, iskrenost in zaupanje, zato svoje izkušnje odkrito deli z drugimi.

Tanja Skaza je izjemno cenjena sogovornica v strokovnih, managerskih in podjetniških krogih ter nadvse priljubljena motivatorka mladih, ki jim želi pomagati pri iskanju njihovega poslanstva.

Za svoje dosežke je prejela vrsto mednarodnih in nacionalnih priznanj, bila je Mlada managerka in Evropska managerka. Izven strogo strokovnih nagrad se kot prva gospodarstvenica v Sloveniji ponaša s priznanjem »Femme fatale« .

Podjetje Skaza pa je v zadnjih petih letih prejelo kar nekaj nagrad; Zlata gazela , najboljši zaposlovalci Zlata nit, nagrada za izjemne dosežke Gospodarske zbornice Slovenije in nagrada Managerkam prijazno podjetje. Uvrstili so se med pet najhitreje rastočih tehnoloških podjetij v Srednji Evropi in so med dobitniki nagrad in priznanj »Ustvarjalci stoletja«, Mednarodnega ekonomskega foruma (MEF) Perspektive. Prav tako so prejemniki evropske nagrade “European Business Awards”. Londonska borza jih je uvrstila med 1000 najbolj navdihujočih podjetij v EU.

Za njihov izdelek Bokashi Organko 2, inovativni kuhinjski kompostnik za biološke odpadke, so letos prejeli nagrado Solutions in prestižno nagrado za oblikovanje Red Dot.

V pogledu na življenje, se poistoveti z Gandhijevim citatom »Prihodnost je odvisna od tega, kar počnete danes«.

Vaša Tanja.

Stopi v stik

Iskreno želim pomagati.

Tanja je ena najbolj pogumnih žensk kar jih poznam. S svojim močnim empatičnim čutom v ospredje postavlja zadovoljstvo in srečo ljudi, tako v poslovnem kot zasebnem življenju. 💖💖💖
Iza Sia Login