Preberi in širi obzorja

V besedi je moč, ki lahko spreminja svet. Zunanji svet, v katerem živimo in delujemo. In tvoj notranji svet, svet zaznavanja in občutenja sebe in okolice.

Tanja

Novodobni vodje daje jasna navodila

Novodobni vodje, ki dajejo ekipam jasna navodila, kaj se od njih pričakuje ter jim dajejo proste roke za strateško razmišljanje in sprejemanje odločitev ter odgovornosti, naredijo WIN-WIN situacijo, kar je v prvi vrsti prednost prav za njih.

Na ta način si ustvarijo krog zavzetih zaposlenih, ki z veseljem prihajajo na delo in ustvarjajo rezultate. Vse se začne s spoštovanjem do sebe in nato šele lahko spoštujemo druge.

Za vas, dragi vodje, sem pripravila delavnice z naslovom Spremembe vredni, kjer bomo osvestili vse vidike večanja zavzetosti in produktivnosti naših zaposlenih.

Iskreno se že veselim, da se vidimo in spoznamo, v Ljubljani, 5. marca, v Hotelu Intercontinental.

https://www.tanjaskaza.si/sl/events/delavnica-spremembe-vredna/

 

Krasen teden vam želim.

Tanja

hashtagspremembevredna hashtagvseseda hashtagpersonaldevelopment hashtagentrepreneur hashtagcoaching hashtagsuccess

DRAGE DAME NEKAJ ZA NAŠ PRAZNIK, Vse smo lahko zmagovalke!

Kmalu GIBANJE SPREMEMBE VREDNA Drage boginje, Ko ženska naredi napako, ji nihče ne oprosti. Ko se ženska napačno izrazi, so časopisi polni njenih izjav, ko ženska potoži, smo preveč...

Analiza opravljenega dela

Analiza opravljenega dela, nam daje krila, da smo srečnejši, produktivnejši in jasno vemo, kam gremo naprej. Ni ugibanj, ampak si rečemo; Samozavestno do cilja. Že na faksu so nas učili; Dober...

Naše delo oz. poslanstvo naj izraža nekaj dobrega za ljudi in okolje, če ne, poiščite nove priložnosti za vaše dejavnosti.

Poslanstvo in vrednote so temelj vsake dobre organizacije, prav tako tudi nas samih. Sedaj je čas namenjen temu, da preverite, če živite poslanstvo oz. če ga sploh imate. To so naše korenine in...

Tanja je veter. Tako močna, da te prisili, da se premakneš. Prepričana sem, da bo ljudem na njihovi poti sprememb ponudila bližnjico.
Tijana Arih
politična svetovalka, strokovnjakinja za izgradnjo in oblikovanje vodij