Preberi in širi obzorja

V besedi je moč, ki lahko spreminja svet. Zunanji svet, v katerem živimo in delujemo. In tvoj notranji svet, svet zaznavanja in občutenja sebe in okolice.

Tanja

Nič ni samoumevno.

Premalo je srčnih novic, zato sem se odločila, da vam dam nasvet , kar vas bo napolnilo z ljubeznijo, radostjo in prijateljstvom ter boste naredili dobro zase in za svojega sodelavca, sodelavko, prijatelja ali prijateljico.

Naše misli potrebujejo več hvaležnosti, radosti, iskrenosti, predanosti in ljubezni. To lahko dobimo od tistih ljudi, ki so nam blizu, nam stojijo ob strani , nas podpirajo in so vedno tukaj, ko jih potrebujemo.
Da rastem in da sem vsak dan boljša oseba, se zahvaljujem moji predani, ljubeči, topli sodelavki Savini, ker je prišla v moje življenje in v naše podjetje. 😜.
Draga Savina Premzel, rada te imam in hvala, ker skupaj ustvarjava in pomagava tudi drugim. Nič ni samoumevno.
Dragi moji naredite nekaj zase in za svoje sodelavce. Zahvalite se danes vsaj eni osebi, ker vam pomaga na vaši poti in vam vedno stoji ob strani.

Želim vam krasen petek
Tanja 💕🌟

DRAGE DAME NEKAJ ZA NAŠ PRAZNIK, Vse smo lahko zmagovalke!

Kmalu GIBANJE SPREMEMBE VREDNA Drage boginje, Ko ženska naredi napako, ji nihče ne oprosti. Ko se ženska napačno izrazi, so časopisi polni njenih izjav, ko ženska potoži, smo preveč...

Analiza opravljenega dela

Analiza opravljenega dela, nam daje krila, da smo srečnejši, produktivnejši in jasno vemo, kam gremo naprej. Ni ugibanj, ampak si rečemo; Samozavestno do cilja. Že na faksu so nas učili; Dober...

Naše delo oz. poslanstvo naj izraža nekaj dobrega za ljudi in okolje, če ne, poiščite nove priložnosti za vaše dejavnosti.

Poslanstvo in vrednote so temelj vsake dobre organizacije, prav tako tudi nas samih. Sedaj je čas namenjen temu, da preverite, če živite poslanstvo oz. če ga sploh imate. To so naše korenine in...

Sodelovati s Tanjo je vsakič znova pravi ognjemet idej, načrtov, kreativnosti in poguma, pa tudi nujnih vprašanj, človeških dvomov in odgovornega premisleka, s katerimi preverjamo pot do cilja.
Darinka Pavlič Kamien