Pod do uspeha je pot k sebi

Ženska, ki je našla sebe in svoje življenjsko poslanstvo. Navdihujoča osebna in poslovna coachinja ter spikerka. Pristna, pogumna, vztrajna in vizionarska. Vedno pripravljena na izboljšave in pomoč drugim. Resnično verjamem, da je moje poslanstvo pomagati zaposlenim v organizacijah, da najdejo svojo namero. Še posebej pa želim opolnomočiti ženske, da verjamemo vase, da zmoremo in da smo lahko dobre mame in žene in na drugi strani uspešne poslovne ženske.

Tanja-Skaza-image-01

Živjo, sem Tanja.

Ženska, ki je našla sebe in svoje življenjsko poslanstvo. Navdihujoča osebna in poslovna coachinja ter spikerka. Pristna, pogumna, vztrajna in vizionarska. Vedno pripravljena na izboljšave in pomoč drugim.

Dama, ki je izstopila iz cone udobja. Prehodila pot izzivov od uspešne menedžerke do ženske, ki verjame, da se uspeh v življenju skriva v iskrenem odnosu do samega sebe in drugih. Zadovoljstva ne moremo iskati zunaj sebe, temveč raste z nami – s pogumom, vztrajnostjo, ljubeznijo in empatijo.

Podrobno o Tanji Skaza

Moje poslanstvo je pomagati ljudem in jih navdihovati pri iskanju samega seme, odkrivanju svojih iskrenih potreb, želja in potencialov. S svojim znanjem, izkušnjami in osebnim pristopom jim želim pokazati pot do sprememb, ki vodijo v osebno rast ter harmonijo osebnega in poslovnega življenja.

SPOŠTOVANJE

Spoštovanje se začne pri sebi. Z iskrenostjo do svojih potreb, želja in pričakovanj v življenju. Ko spoštuješ sebe, lahko izkažeš spoštovanje tudi drugim. Še najbolj takrat, ko se znajdeš na nasprotnih straneh.

PRISTNOST

Osebno lahko rastemo, ko odkrijemo, kdo v resnici smo. V pretvarjanju dolgoročno ne najdemo zadovoljstva in sreče.

ODGOVORNOST

Sami smo odgovorni za svoje življenje. Odločitve, ki jih sprejemamo, pa hkrati vplivajo na druge, saj smo vpeti v družbo in okolje. S trajnostnimi rešitvami kolektivno skrbimo za višjo kakovost življenja in ohranitev naravnega okolja.

ZNANJE

Pomembno je biti odprt za nove izkušnje v življenju in znati sprejeti novo znanje. Biti pripravljen učiti se od drugih in deliti znanje naprej. Osebno sem hvaležna vsaki osebi, ki mi je predala svoje znanje in izkušnje ter tudi tistim, ki so mi postavili največje izzive.

BREZPOGOJNA
LJUBEZEN

Brezpogojna ljubezen je eden največjih učiteljev. Sprejemati sebe in vse svoje lastnosti ter sprejemati druge, takšne kakršne so, brez obsojanj in pričakovanj. Brezpogojna ljubezen pomeni dovoliti sebi in drugih biti svobodni in biti to, kar v resnici smo.

Vaša Tanja.

Stopi v stik

Iskreno želim pomagati.

Sodelovati s Tanjo je vsakič znova pravi ognjemet idej, načrtov, kreativnosti in poguma, pa tudi nujnih vprašanj, človeških dvomov in odgovornega premisleka, s katerimi preverjamo pot do cilja.
Darinka Pavlič Kamien