S Tanjo v živo

Pot do samouresničitve je dolga, vendar na njej niste sami. Pridružite se mi na edinstvenih dogodkih, kjer bomo skupaj naredili najtežje – prvi korak.

Tanja-Skaza-image-02
Hotel Paka, Velenje

Ženski dogodek Spremembe vredna

EDINO, KAR JE MOČNEJŠE OD ŽENSKE, JE SKUPINA ŽENSK.

Draga dama, ko ti rečem draga, mislim resno. Zavedaj se, da si neprecenljiva. Zato sem zate pripravila ekskluziven dogodek, na katerem se bomo zbrale ženske in ga zapustile kot boginje. Srčno namreč verjamem, da rastemo le, ko se povezujemo. Zato sem prvi dogodek Spremembe vredna zavestno poklonila ženskam. S tem sem te postavila na prvo mesto in zdaj iskreno želim, da se tudi ti.
Vzemi si čas zase, za nas in se mi pridruži.

 

BREZ ŽENSKE NE BI BILO ŽIVLJENJA. VSAKA IZMED NAS JE NEUSTAVLJIVA USTVARJALNA SILA.

V vsaki izmed nas je energija, ki raste, ko se povezujemo in se učimo druga od druge. Ko si znamo prisluhniti. Zato bo vsak del nas prebudila Mirjana Pungartnik in nas s svetlo energijo spomnila, kdo v resnici smo. Spoznale bomo tudi, kako lahko zasijemo kot zvezde in svoje glasove združile v odmev, ki ga bo nemogoče preslišati ob zdravilnih pesmih, ki nam jih bo predstavila astrologinja Gaia Asta Sionne. Spregovorila pa bo tudi gostja presenečenja, ki je magistrica znanosti, uspešna podjetnica in predvsem enkratna ženska, ki zavestno kreira svoje življenje.

 

V VSAKI ŽENSKI SE SKRIVA BOGINJA. SI JO PRIPRAVLJENA SPUSTITI NA PLAN?

Venera je priplula na školjki. Tako je tudi vsaka izmed nas boginja, le stopiti moramo iz svoje lupine. Vabim te, da ta korak naredimo skupaj.

Iskreno se zahvaljujem vsem damam, ki ste se odločile preživeti dan v ženski družbi in skupaj z menoj odkrivate boginjo v sebi! Pot k sebi je pot do uspeha! Prav vse pa vas še naprej lepo vabim, da se mi pridružite na novih edinstvenih dogodkih, ki jih s srcem pripravljam za vas.

"Narediti velike osebne in poslovne spremembe, ki so pozitivne za nas, ljudi okoli nas in posledično celoten svet je inspiracija, ki jo lahko dobimo le od peščice ljudi. Biti ob tem še poslovno uspešen in hkrati ohraniti človeško toplino pa je slišati skoraj nemogoče. Vendar ni. To nam s svojim delom in poslanstvom vsak dan sproti dokazuje Tanja."
Dani Polajnar
direktor, trener, TBA Teambuilding Academy