S Tanjo v živo

Pot do samouresničitve je dolga, vendar na njej niste sami. Pridružite se mi na edinstvenih dogodkih, kjer bomo skupaj naredili najtežje – prvi korak.

Tanja-Skaza-image-02
Ljubljana

Začuti 100

Pozdravljeni, dragi moji

Še zmeraj sem pod močnimi vtisi včerajšnjega čudovitega dogodka Začuti 100. Kakšna energija, strast in sreča se je čutila skozi ves dan v dvorani. Iskrena hvala vsem in vsakemu posebej, ki je bil del naše konference.
Z mojima dragima prijateljema Iza Sia in Dani smo projekt skrbno načrtovali celo leto in plod našega dela je bil včeraj poplačan. Izpeljali smo konferenco pred točno takšnim občinstvom, ki smo si ga zaželeli. Kar je še en dokaz zakona privlačnosti.

📝 Privlačimo točno takšne ljudi kot smo sami.

Svoje znanje in izkušnje smo predali s praktičnimi primeri, saj vemo, da šele takrat, ko spremenimo sebe, se spremenijo zaposleni v organizaciji.

📝 ZGLED

Sem čisti dokaz, da se to da, kajti danes sem zelo srečna, ker počnem točno to kar želim.

📝 Zaupajte vase, sledite ciljem, kajti vse se da.

https://www.24ur.com/novice/slovenija/login.html?fbclid=IwAR0j0Gm7Y38luP0ddc6DZ1bB2aOP8fG2LyXi_KmXxs-aOiBDkZZiA9n-NUI

Rada vas imam.
Vaša Tanja 💕

 

 

 

Želiš narediti osebni in poslovni preboj? Uresničiti svoje cilje s preverjenimi tehnikami? Ne zamudi dogodka, kot ga še ni bilo v družbi Tanje Skaza, Ize Sie Login in Danija Polajnarja. Vse, kar moraš vedeti o tem, kako zgraditi svetovno uspešno podjetje in živeti osebno izpolnjujoče življenje. Pridi in se uči od ljudi, ki živijo svoj uspeh.

O DOGODKU

Card image cap

Delavnice Spremembe vredni

Spremembe so ključne, lahko ti pokažem pot do...

Delavnice Spremembe vredni

  Zate, ki si pripravljen na spremembo, uspeti na osebnem in poslovnem področju, dosegati rezultate ter biti obdan s pravimi ljudmi, sem...

"Dobrosrčnost in iskrenost sta lastnosti, ki ju pri Tanji takoj začutiš. Njena notranja lepota pa sije tudi navzven."
Romana Pogorelčnik