S Tanjo v živo

Pot do samouresničitve je dolga, vendar na njej niste sami. Pridružite se mi na edinstvenih dogodkih, kjer bomo skupaj naredili najtežje – prvi korak.

Tanja-Skaza-image-02
Plastika Skaza d.o.o.

Gibanje Spremembe vredna

 

Drage dame

Skupaj z vašo pomočjo, samo z vašo pomočjo, bomo ustanovile Gibanje Spremembe vredna, kjer bo glavni cilj pomagati nam, da verjamemo vase, da vemo da zmoremo in da se spoštujemo.

Zato vas vabim dame ali drugače ambasadorke, ki mi želite pomagati pri tem gibanju, ki se čutite poklicane za to, da je to tudi vaša namera, da se mi pridružite v Velenju, v naših lepih prostorih, Plastike Skaza, Selo 22, 17.12. ob 17.00, da skupaj sestavimo temelje gibanja Spremembe vredna, ki opogumlja ženske za soočanje s spremembami.

Gibanje Spremembe vredna

Drage dameVabim vas, drage ambasadorke, da se mi pridružite v Velenju, v naših lepih prostorih, 17.12. ob 17.00, da skupaj sestavimo temelje gibanja Spremembe vredna, ki opogumlja ženske za soočanje s spremembami. Ta teden je še toliko bolj pomemben, da se povežemo. Prijavite se lahko do četrtka 12.12., preko obrazca na moji spletni strani: https://www.tanjaskaza.si/sl/events/gibanje-spremembe-vredna/Vaša Tanja

Gepostet von Tanja Skaza am Montag, 9. Dezember 2019

Ta teden je še toliko bolj pomemben, da se povežemo.

Vaša Tanja

Prijavite se tako, da izpolnite spodnji obrazec, do nedelje 15.12.:

 

36,00

Moja pot je bila dolga, tudi negotova. A polna vere, da sem Spremembe vredna. Vredna novih sanj. Tudi vi ste.

Ob naročilu knjige v spletni trgovini DOSTAVA BREZPLAČNA.

Dodaj v košarico
Sodelovati s Tanjo je vsakič znova pravi ognjemet idej, načrtov, kreativnosti in poguma, pa tudi nujnih vprašanj, človeških dvomov in odgovornega premisleka, s katerimi preverjamo pot do cilja.
Darinka Pavlič Kamien