S Tanjo v živo

Pot do samouresničitve je dolga, vendar na njej niste sami. Pridružite se mi na edinstvenih dogodkih, kjer bomo skupaj naredili najtežje – prvi korak.

Tanja-Skaza-image-02
Ekonomsko poslovna fakulteta Maribor

INOVATIVNI IN OBENEM TRAJNOSTNI PRISTOPI K RAVNANJU Z ZAPOSLENIMI

Tanja Skaza je izjemno cenjena govornica v strokovnih, menedžerskih in podjetniških krogih ter srčno navdihuje ljudi, da stopijo iz svoje cone udobja. Njene vodstvene izkušnje so rezultat večletnega delovanja na omenjeni poziciji, med drugim je svoje znanje ustvarjala tudi kot prodajna menedžerka ter direktorica prodaje za Slovenijo in trg nekdanje Jugoslavije v Zlatarni Celje.

V zadnjih petih letih je Tanja svoje znanje delila na že več kot 260 konferencah, njene osrednje tematike pa so se največkrat dotikale področja osebnostne rasti, zadovoljstva na delovnem mestu in iskanja dodane vrednosti vsakega posameznika na področju, kjer deluje. Tokrat bo Tanja svoje znanje in izkušnje delila na dogodku, s študenti Ekonomsko poslovne fakultete v Mariboru.

36,00

Moja pot je bila dolga, tudi negotova. A polna vere, da sem Spremembe vredna. Vredna novih sanj. Tudi vi ste.

Ob naročilu knjige v spletni trgovini DOSTAVA BREZPLAČNA.

Dodaj v košarico
Tanja je ena najbolj pogumnih žensk kar jih poznam. S svojim močnim empatičnim čutom v ospredje postavlja zadovoljstvo in srečo ljudi, tako v poslovnem kot zasebnem življenju. 💖💖💖
Iza Sia Login